Ihana Amin Xena Princess lähti uuteen kotiin Tuulensillan tallille, jossa kaverina miniruuna sekä lähes 40 islanninhevosta! Amin Xena Princess
Upeasti alkoi näyttelykausi 2016. Mynämäen näyttelyssä tarkka brittituomari antoi Amin Twilightille, Carmen of Catchpoolille sekä Amin Zen Roselle kaikille ykkösen, ja kaikki olivat myös Championeja.
Kerswell Mia varsoi ihanan rautiaanpäistärikön orivarsan Amin Twilightista, Carmen of Catchpoolilla on kaunis rautiaankimo tammavarsa Halstock Reggaesta.
Carmen of Catchpoolilla on kaunis päistärikkö tammavarsa Halstock Reggaesta. Valitettavasti kahden muun varsomisen kanssa oli huonoa onnea. Toivotaasti ensi vuonna paremmalla menestyksellä!
Haikein mielin olemme joutuneet myymään monta ihanaa ponia erinäisistä syistä. Benston Gloria jää ratsastuskäyttöön, Snelsmore Portia pääsi loistokotiin kahden ruunan seuraksi ja Tomos of Catchpuddle on myös ratsastuskäytössä. Ihanaa että ponit ovat niin monikäyttöisiä!
Kaksi uutta siitostammaa saapui Englannista joulun alla 2014. Tervetuloa Benston Gloria ja Kerswell Mia!
Ponimme menestyivät Vermossa 2014 yli odotusten, Amin Twilight oli Vuoden Voittaja I ja paras Suomessa syntynyt mini, ja Snelsmore Portia Vuoden Voittaja III, Camomile of Catchpool Luokkavoittaja ja Halstock Reggae luokassaan toinen, kaikki ponit palkittiin ykköspalkinnolla. Tuomarina Yvonne Held Ranskasta.
Savijärven näyttelyssä 2014 oli mukana kolmesta orista kaksi, molemmat saivat 1. palkinnon, ja Amin Twilight oli Paras Suomessa syntynyt miniori, ja Halstock Reggae Champion mini ja BIS III!
Camomile of Catchpoolin tammavarsa orista Tomos of Catchpool syntyi 5.6.2014, nimeksi varsa sai Amin Xquisite. Varsa on myyty. Lisäksi Halstock Voodoo varsoi kauniin tammavarsan, joka ei ole myytävänä.
Kevään ensimmäinen varsa syntyi 4.5.2014.
Emä Carmen of Catchpool, isä Amin Twilight. Varsa on vahvaluustoinen ori ja se on varattu.
Näyttelykausi on tällä erää ohi. Neljä poniamme oli kutsuttu Eliittinäyttelyyn, Amin Twilight oli luokkkavoittaja. On aina kunnia tulla kutsutuksi!
Odotamme kesälle 2014 varsoja seuraavista yhdistelmistä:
Tomos of Catchpuddle - Camomile of Catchpool
Amin Twilight - Carmen of Catchpool
Amin Twilight - Halstock Mink Voodoo
16.6.2013 syntyi orivarsa tammalle Jeanne of Catchpuddle, varsa on musta oripoika, ja sen isä on Amin Payazo. Payazo on kimo, joten varsastakin saattaa tulla kimo. Varsa on myytävänä. Amin Why Me

 

20.3.2013 syntyi kevään ensimmäinen varsa lumen ja jään keskelle. E. Carmen of Catchpool, i. Buxted Blue Shadow.

Waavi

Tuloksia Mustialan näyttelystä 8.9-9.9.2012

Jeanne of Catchpuddle 2., IIp, Amin Twilight Luokkavoittaja, Ip. , tuomarina Stein Langørgen, NOR.
Tomos of Catchpuddle Ip, Champion miniori ja Amin Vivaldi Ip, Champion minivarsa, tuomarina Susan Hellum, NOR.

Pokaalit

30.5.2012 syntyi Camomile of Catchpoolille orivarsa orista Ulverscroft Tot Major.

Jalostusorimme Ulverscroft Tot Major jouduttiin lopettamaan 23.1.2012 vakavan suolistosairauden vuoksi. Tätä menetystä on vaikea korvata.
Näyttelymenestyksemme on ylittänyt toiveet 2011. Camomile of Catchpool oli Vermossa Vuoden Voittaja I ja sinnitteli BIS kehässä 480 ponin joukosta näyttelyn viidenneksi kauneimmaksi. Rodun paras miniori oli kasvattimme Amin Payazo. Tomos oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä, ja palkittiin I palkinnolla. Mustialassa viidestä mukana olleesta ponista 4 sai I palkinnon, Tomos oli Reserve Champion. Eliittinäyttelyyn on kutsuttu kasvattejamme ja ponejamme yhteensä 8!
   

Kasvatamme laadukkaita englantilaissukuisia minishetlanninponeja